tirsdag den 27. oktober 2009

blog-game

Okay, trolde og jeg har en leg going on, som går ud på at vi skiftes til at vælge et tema, som vi så skal skrive om hver især. Denne gang var det enten fashion-blogs eller jul.
- og trolde valgte så blogs om fashion.
Emne: fashion blogs.

Jeg indrømmer at jeg af og til sidder og læser (læs: nørder) disse fashion blogs, som åbenbart er blevet til en profession i sig selv. Egentlig er det lidt ærgeligt, for mode er jo en mega skøn ting fordi den er så individuel og akavet. Men når det bliver en voldtaget hype, hvor folk kun går amok over nitter, frynser, sverige, velour og hvis 90'er inspirerede midterskilning ikke klæder alle lige godt(!!!) er det fandme lidt for tamt..Så virker det begrænset hvor meget af konceptet folk har fattet. Man kunne trække en parallel med D&G-boomet, der for få år siden hærgede, hvor jeg tvivler på at hensigten for D&G var at se halvdelen af DK's unge rende rundt og ligne små, fortættede, dellede kloner:
(MHHHH SNACK!!!)
Derudover er det også lidt ærgeligt, når der er mange som virkelig prøver, men bliver siddende i kategorien "try too hard", uden forståelse for at deres blog sikkert er copy-pasted fra genboens fashion-blogger i mens man drikker sin caffe latte og spørger 'de trofaste læsere' om man skal købe paliet bukserne fra h&m eller topshop! Det valg er op til dig selv!!! Bitch-flip..Fashion er vel nogle syrede enkeltløbere, hvorfra man henter inspiration og sammenfatter sin egen fortolkning ud fra en masse indtryk, (uden at gøre det mere abstrakt end det er) i stedet for at alle forguder alexander wang..den lille nisse.
ha en god dag.
müs
:-) (næsesmiley)
ps: jeg fik deja vu i dag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar