torsdag den 29. oktober 2009

push the button

PUSH THE BUTTON
Forestil dig en brækket næse i en knyttet næve og omvendt.
Ingen af delene giver mening, på hver sin forskruede måde,
som væltet af ordspil fortyndes eller fortykkes alt afhængig af det svage eller stærke sind.
Hvor det svage ofte følger næven i mens det stærke røvrender det og piller næse – men uden at råbe op om det,
som undertegnede.
Det virker absurd at forkaste sig til en sådan uvirkelighed, eller nærmere opblomstrende virkelighed. Med eller uden blod på tanden. Selvom vi nok ingen tænder burde have, for sødmen i denne hævn er kvalmende kvælende for enhver som tillægger sig denne skabende næve, som synes at give men egentlig kun tager uden at den selv ved det.
For næven er vel bare endnu en ting vi misbruger og omdanner i ordenes afmagt,
desværre.

nothing cheesy to say


wigs og mellemrum - så er jeg scoret!
minus:
Mistede mit halstørklæde...nothing new Er overmæt - hvorfor lærer jeg det aldrig???Er overmæt..hvorfor lærer jeg det aldrig?

PLUS:
Bubbleshooter<3 min evige optur
Bland-selv-slik
Matematik Burger fra sandwichshoppen (tak mor)

NCIS<3
Så har jeg lige nogle ting..
jeg har gennemført 3/8 af min nytårsliste..så har lidt travt.
jeg får stress af al den jul..hvorfor nu?
ich hasse diese verhurtes insel-leben
sexappeal
jeg 'vandt' bubbleshooter i dag, og oplærte amanda..

tirsdag den 27. oktober 2009

blog-game

Okay, trolde og jeg har en leg going on, som går ud på at vi skiftes til at vælge et tema, som vi så skal skrive om hver især. Denne gang var det enten fashion-blogs eller jul.
- og trolde valgte så blogs om fashion.
Emne: fashion blogs.

Jeg indrømmer at jeg af og til sidder og læser (læs: nørder) disse fashion blogs, som åbenbart er blevet til en profession i sig selv. Egentlig er det lidt ærgeligt, for mode er jo en mega skøn ting fordi den er så individuel og akavet. Men når det bliver en voldtaget hype, hvor folk kun går amok over nitter, frynser, sverige, velour og hvis 90'er inspirerede midterskilning ikke klæder alle lige godt(!!!) er det fandme lidt for tamt..Så virker det begrænset hvor meget af konceptet folk har fattet. Man kunne trække en parallel med D&G-boomet, der for få år siden hærgede, hvor jeg tvivler på at hensigten for D&G var at se halvdelen af DK's unge rende rundt og ligne små, fortættede, dellede kloner:
(MHHHH SNACK!!!)
Derudover er det også lidt ærgeligt, når der er mange som virkelig prøver, men bliver siddende i kategorien "try too hard", uden forståelse for at deres blog sikkert er copy-pasted fra genboens fashion-blogger i mens man drikker sin caffe latte og spørger 'de trofaste læsere' om man skal købe paliet bukserne fra h&m eller topshop! Det valg er op til dig selv!!! Bitch-flip..Fashion er vel nogle syrede enkeltløbere, hvorfra man henter inspiration og sammenfatter sin egen fortolkning ud fra en masse indtryk, (uden at gøre det mere abstrakt end det er) i stedet for at alle forguder alexander wang..den lille nisse.
ha en god dag.
müs
:-) (næsesmiley)
ps: jeg fik deja vu i dag

(.)(.)

Samtaler over middagsbordet.
Mor: ”Hvem sked i din klasse?”
Frederik: ”Det gjorde hun selv!”
sofie: ”Mig?”
Frederik: ”Ja, på et tidspunkt.."
Sofie: ”Nåh..”
Frederik: ”Men FØJ hvor Mickeys lugter. Bland bræk med mug og muggent bræk med..ja. Og man sidder bare dér, og kan ikke sige noget..for du ved – den som fisen lugte kan, dét er fisens ejermand. Så man sidder bare og venter på at der er én som siger noget.”

- fra 9. oktober 2008. Frederik er ret cute.

det er frederik..giv mig en mops

det er en mops..mr. big
SHOW ME LOVE

skank

video

Hende her skal i lige hilse på. Hun er en perle. Trolde, som lavede en video. Kun til mig.


sød familie!!!!! i barceloneaaa..
diva hekse
Fokuspunkter:
- ses vi?

mandag den 26. oktober 2009

put

tegnevæg.
*OPDATERET*
Snehvide på min væg:Ond tepotte: Laptopholder:Nice højtalere:Hunde:Salt- og pebberkværn:

Jeg flytter til århus til sommer med this beauty og her er nogle ting til vores lejlighed!!! *bliver løbende opdateret:

"Her vogter jeg"-hund nr. 1:Hund nr. 2:Sådan en væg:Mr. Pee lampe:Lidt mix:Hund nr. 3:Nice kysselæber-tlf, som jeg fik i gave:Pelsvæg:Pynt:Puder:Stemning:Stol ude til venstre:Sådan en væg, ala:
ps: foldetegninger er det nye sort

søndag den 25. oktober 2009

en mærkelig drøm

Det var ude på et slot/andet i London, men var egentlig københavn, som klasseudflugt bare med alle de mennesker jeg kender, men værende der som skole sammen. Så var der en intern krig med alle de andre skoler, som nogle gange lå på lur ude i den kæmpe skov. Soffie var mega voldelig og herre game på at smadre alle de andre kedelige efterskoletyper som også ville dræbe. Jeg var sådan lidt ”slap nu af”, men så gik dagmar og jeg ud i skoven og så var der sådan en fed mand/dreng med sygt mange pile og en bue, som blev ved med at skyde på dagmar, så hun til sidst havde pile over hele kroppen..også på ryggen. ligesom ekstrempiercere. og jeg sagde ”skal vi smadre ham?” og dagmar var sådan ”nej..jeg orker ikke” (vi var her gået ud i skoven – som mindede lidt ligesom alice i eventyr land-skoven). Han skød forresten på sådan en voldelig måde så pilene kom om på hendes ryg selvom hun stod med front mod ham. Så kom vi ind og så blev jeg herre psykopat og var vildt klar på terror! Så jeg gik matrix-agtigt ind i en matrix-elevator hvor det var sådan BZZZ BZZ i mens to andre (kan ikke huske hvem det var, men sikkert også soffie) som tog de andre elevatorer, og når de nåede toppen ville de blive fyret af og blive til flyvemaskiner, hvor vi så vil flyve ind i slottet/eller hvad det var..selvmordsaktion. Det gjorde vi så, men der var ingen der døde. Jeg døde i hvert fald ikke. Men vi smadrede det hele, og alt faldt sammen..sådan smeltede, ligesom den film jeg så engang hvor huset var lavet af voks, hvor det smeltede da det brændte. Så alle gik herre meget i panik! Også fordi der lige ved siden at slottet var et stort akvarium med verdens største blåhval. Det smadrede vi jo også..så den der blåhval..var sluppet løs. Folk fattede ikke at de skulle løbe ovenpå, for der var herre meget vand og det hele faldt sammen..og klamben løb ind i sådan et rum, men så fik jeg hende med op ad trappen lige inden vandet kom..og så kom vi op, og så sad vi alle sammen der. Og der var mange som var pissesure på mig, fordi jeg havde gjort det..især en eller anden og personens mor i mens folk spurgte hvad vi skulle gøre osv. og jeg var sådan ”slap nu af..det er bare en film. der kommer en helikopter om lidt ind gennem sådan nogle sorte vinduer” og så var alle stadigvæk pisse sure. Men så kom vi ud på en eller anden måde, i hvert fald mary og jeg..fordi vi endte på kerteminde campingplads(et sted på fyn), hvor der kun var nudister til rockkoncerter..og så ledte vi efter sådan en bajle til vores tasker, så vi kunne svømme over til KBH uden at vores tasker blev våde, så vi kunne tage et tog hjem, for vi gad ikke vente mere..så var der en dame med bøllehat som gav os en, og så sagde mary ”vi kommer tilbage med den” men så tænke jeg ”hæhæ det gør vi jo ikke”..og så ringede jeg til min mor og sagde jeg var i kerteminde og at vi lige skulle fange et tog, så ville jeg komme hjem, og så kan jeg ikke huske mere.