søndag den 31. januar 2010

TB*

Death proof er en virkelig genial film. Elsker især denne scene:
*tough bitches

lørdag den 30. januar 2010

aki


MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMm

hhheat me

lidt billeder fra før-en-bytur-i-torsdags. hvor mary og jeg tog til swinger, hvilket var meget sjovt og varmt. jeg har mistet stemmen. så hvisker. de som hvisker lyver, sagde fille..
torsdage i byen er nu gode. efterfulgt af skolefest fredag. skolefest: ham fra x-faktor, morten, amber, mad, smøg, vagter, stempel, flash, dans på bordene, flere vagter, høj musik, merete, lillebrødre på 13, fille, lanciers, tuderi, pedeller, tequila, , bøsser, 2.U, støj, skraldespande, smugleri, toiletter, vodka, bræk, håndvask, somersby, sjatter, hitlerjugend, ham fra de unge mødre, balloner, dilemma, byen, pizza, bw, esco og jeg kunne blive ved.

gummo

gummo - en sød film, se den!

tirsdag den 26. januar 2010

junk

mere junk til lejligheden:
pee-glas: opbevaringsboks:bord+stoledet her..og så alligevel slet ikke det her. nogle steder.bog!knagrække!timeglas, til når man børster tænder!stolstolhængestolden bagerste blå sofa!hovederlamper..ikke dem alle sammen.
ps: jeg skal til alm. læge, øjenlæge, hudlæge og tandlæge?! hvordan kan det lade sig gøre.....

mut

der er sket meget......
lige nu er mit hoved fyldt med snot, og jeg har hovedpine.

on the road again


så er min computer genoplivet.

mandag den 11. januar 2010

én sætning


Som en kopimaskine der er gået i hak og spytter kopier ud som en uendelig bremse, hvor man tilbage står uden magt til at standse kopieringshelvedet, men med en opgylpet kvalmende bræksmag som overvinder og forulemper alle andre former for sansning på en helt forvrænget måde, i mens bagmændene sukker i kor på våde sten, som næsten fatalt nøjagtigt er betrådt af de samme sko, men stadig langt fra, fordi denne misvisende forvrængning af anden ikke hører hjemme i den forkerte krop, trods det står øverst på sedlen over ønsker, som ved planlagt tilfældighed er havnet i de forkerte lommer, imens man har sovet fra absurdhedens lange fingre og igen står magtesløs tilbage blandt alle kopierne selvom det er mig der har bukserne på, selvom det er mig som bliver befamlet er jeg helt og aldeles ligeså magtesløs, som gummien under skoen der altid bliver trådt på.

if i could, i would

5 STK TØJ:
den flotteste jakke hvid body fra americanendnu en jakke med kæmpe krav.e...body fra american i lakssss med forskellige bindingsmuligheder (see, that's hot!)højtaljet blå jeans5 STK UNDERTØJ:
smukt, transparent undertøjmore...
H&Mdownsæt:5 STK SKO:
darlings..
VWwow..<3these shoes are made for talking..and sexing...5 OUTFITS:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sård..det er så flot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!5 STK. MAKE-UP:
lilla er pisseflot herguld og mørkerød...!glimmerøjenbryn!5 STK. TILBEHØR:
boleopelshængekøje-stolmopsfingertaske! these babys (solbriller)