mandag den 30. august 2010

narko


I got my new shoes on
ps har jeg en ting for frøsnappere i salling, sko(den er ikke ny), national geographic, nature, animal planet etc., johannes, film.....ja, film! her kommer en liste af film jeg ikke har set, men snart skal se:
-Into the wild
-Precious
-One hour photo
-Submarino
-Eternal sunshine of the spotless mind..
-Little miss sunshine
-Science of Sleep
-Vicky Cristina Barcelona
-Lost in translation
-Kids
-Amercian beauty
-Persona
-Control
apospos film, så også en ting for at gå i biografen. Forleden besluttede Kold og jeg at gå ind i biografen og se en film. Det blev til inception. Derefter var det så fedt at vi ville se film igen. Men der var ingen tilbage som var særlig interessante. Så vi trak lod imellem step it up 2 og twilight. Det ´blev twilight 3, eller sådan noget. Til trods for at jeg ikke har set hverken 1'ern eller 2'ern eller hvordan. Men hold.....kæft hvor var det åndssvagt dårlig. Hele filmen udspillede sig nærmest ironisk jokende. Pigen deri fortsatte hovedløst blandt smækker-lækker-vampire-workout-guy-1 og smækker-lækker-ulve-workout-guy-2, for at fortælle dem det samme igen og igen...og igen. Tak, narko. Fordi du slettede min filmoplevelse, som ingen oplevelse var, fuldstændig og aldeles. He-he.
Fuck Edward Cullen. (som 1. ser ligeså anspændt ud, som de danske/svenske/norske/finske/hollanske hollywoodfruer og 2. har strithår)

onsdag den 18. august 2010

imorgan heap

tirsdag den 17. august 2010

xx

mine kommende elskergrill på havnen ved daddys bådmarypigenblue eyes kærlighedoh, what a beautiful morningkold hjertemin lille buddha(som nu står i en vase på værelset, og er ca. 8 cm. høj!)grrls I AMsterdammiukoldgirrlshindbær til en eurokæmpe, lækker dagbog. jeg elsker dimser.gennemsigtigt smykkeskrin fra nettogammelt blåt mærke.

idag fik jeg den sidste vaccine. jeg havde glemt en taske og troede alt var væk. men så købte jeg et gennemsigtigt smykkeskrin og en bog om juicer og smoothies, og nu føles det bare som en hård lammer. jeg skal æde og så til århus. mangler et sted at bo

......og har stadigvæk en leverpostej på dåse stående på min bord fra roskilde. mhhh

tirsdag den 10. august 2010

moodie


--------------------zzzz

det er som om jeg først kommer i gang i aller sidste sekund..
idag fik jeg ordnet mit buskort, købt to par sko, en smuk bog man kan skrive i.
det er derudover første gang jeg er hjemme siden jeg kom hjem fra amsterdam, og min baggage derfra står stadigvæk i århus..men jeg fik klaret både fisheye billeder fra roskilde(til trods en film gik tabt..verdammt!), som sagt buskort, baresso iceblend, udeboende SU osv. Jeg føler jeg er ok tjekket første skoledag. Selvom kontoen står i minus, føler jeg stadigvæk at jeg har købt ret meget. Især også i amsterdam: cremefarvet kjole fra AA, voksende buddha som nu står i krukke med vand, lipscrup som lugter af tyggegummi fra lush, vildt lækker handmade lædertaske fra marked, sovemaskebriller eller hvad det hedder med mandeøjne og to nice bøger: 'this is not a book' + streetart i form af klistermærker i en bog. jeg skal nok vise billeder. men mit kamera ligger også i yearhouse. put jer.


sov sødt, j

krukket

til trods for at min udsigt i forhold til mit eget sted ser meget trængt ud, er det bare fedt at drømme om at indrette et helt hus selv.....du ved......
1. dag som 3.g'er.......one day down, 199 more to go. thank jews.